Yukarısoku Ortaokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, Bolu İlinde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: “Yukarısoku Ortaokulu çalışanları olarak biz; çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.”

Başarılar: Okulum Temiz Sıfır Atık Temel Seviye Yıldız Erkekler Dart İl 2.liği Yıldız Kızlar Dart İl 3.lüğü BEYAZ BAYRAK BESLENME DOSTU OKUL ETWİNNİNG SCHOOL ETWİNNİNG ULUSAL KALİTE ETİKETİ ETWİNNİNG AVRUPA KALİTE ETİKETİ

Saatler: 08:40-15:15(16:30)
Isınma: MERKEZİ SİSTEM DOĞALGAZ KALORİFER
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Bolu Belediyei 2 numaralı Halk Otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Futsal, Futbol, Dart, Atletizm Facebook: @yukarisoku
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Bu Benim Eserim eTwinning
Proje Çalışmaları: 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı E-Twinning Sıfır Atık Okulum Temiz
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning School

WEB - https://yukarisokuoo.meb.k12.tr

Adres - Yukarısoku Mahallesi Karadere Caddesi No171 BOLU/Merkez

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Bolu ilinin kuzey doğusunda, Arçelik Fabrikası yolunun üzerinde bulunmaktadır.

Adres - Yukarısoku Mahallesi Karadere Caddesi No171 BOLU/Merkez

Ulaşım Bolu ilinin kuzey doğusunda, Arçelik Fabrikası yolunun üzerinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık 3 km´dir